Методите на CWP/Добротич уинд - правят психопрофили на общински съветници с цел натиск

Търсен е ефективен начин за натиск и манипулация – притискане, съблазняване, корупция или изнудване.

Маските падат! През 2022 - годината, в която проектът им за перки във Ветрино удари на камък, CWP / Добротич уинд са правили психологически профили на общински съветници с цел натиск. 

До редакцията достигнаха документи, които показват, че CWP /Добротич уинд са ползвали услугите на „профайлър“ или специалист, който е съставял психологически профили на общинските съветници в община Ветрино. Проблемът за "инвеститора" е огромен - не само жителите са против, но и ОбС гласува против пректа му за перки на територията на общината. Задачата на така наречения профайлър е била да открие слабости на общинарите и техни личностни особености и да намери ефективен начин общинските съветници да бъдат притиснати и манипулирани така, че да гласуват в полза на проекта на CWP /Добротич уинд. Не е трудно да се досетим за начините, по които е събирана всякаква информация, включително чувствително и от личен характер. Целта е тя да разкрие особености на въпросната личност като например имотно състояние, слабости и пороци, включително на близки роднини, интереси, връзки, познанства и пр.

Крайната цел е управление на поведението на общинския съветник при гласуване в Общинския съвет

Търсен е ефективен начин за натиск и манипулация – притискане, съблазняване, корупция или изнудване, за да гласуват в полза на проекта за перки на CWP /Добротич уинд. 

Това са методите на „инвеститорите“ CWP /Добротич уинд. Дали се връзват за зелено бъдеще, евтин ток и богат живот за местните жители? Но това не е всичко.  

Започваме да разкриваме схемите им и нека всеки българин да познае истинското лице на тези, които искат да определят живота и съдбата ни. Следете.

Присъединете се към нашата общност в Телеграм ТУК

Снимка: Shutterstock

Споделете с приятелите си

Коментари

Има 0 коментара за статията

Напишете коментар

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД